Midsommar

Är förbi nu... äntligen. Nu är det väl bara vanliga dagar fram tills julafton?
Såg att det var ett riktigt bra tag sen jag skrev sist. Kul iaf att någon varit inne och kikat om jag uppdaterat :) Det har hänt en hel del sen sist. Förra fredagen åkte vi ner till pappa. Joel fick semester då och man får passa på att åka neråt när man kan. Det blir ju inte direkt så mycket man är där nere annars. Vi hade en jätebra vecka där nere men med lite för mycket knott för min smak *ler* Vår bil fick sig en total make over, blev lite läcker invändigt. Om två veckor (!!!!) sitter vi nere i Danmark och har väl avnjutit en god frukost skulle jag tro. Vårt internet funkar inte så bra heller :( Lyckades komma in här nu iaf och skriva en liten skvätt. Och när vi kan surfa på datorn så funkar inte telefonen. Man slipper alla försäljare iaf :) Vet att bilder har lovats men jag ska försöka slänga några senare. Nu måste Liza gosas på lite :)

Nationaldagen

Idag är det faktiskt en del av min nationaldag. Danmarks Nationaldag närmare bestämt och imorgon firar väl hela sverige Sverigas nationaldag.
Har precis packat och ska åka ut till husvagnen. Några tjejer gör studentplakat här på gården. Tänk vad skönt det var när man äntligen fick sommarlov. Idag var en av våra bilder i tidningen... mer om det få rni veta när vi kommer hem på söndag eller måndag. Ni kanske tom kan få en bild på det som var i tidningen :P
Nepp dass och sen ut med saker och hund och gubbe.

Höres!

RSS 2.0