Jämförelse

En lite jämförelse... har suttit och räknat på vad vi gjort åt än så länge och skrivit en ordentlig lista på det vi måste fixa på två månader. Kunde konstatera att det inte var så jättemycket kvar som jag trodde. Det var iaf kul att jämföra våra priser :D




Det är våran till vänster och deras till höger. Sjukt egentligne hur det kan skilja såna mängder (även om man tar bort resan) då har vi 15 något och de har 87. Det ska tilläggas att de inte alls har samma typ av bröllop som oss. Vi gör mycket sjäva för att vi inte har råd med något stort som vissa drömmer om. Jag får mitt drömbröllop vilket är huvudsaken. Där det står 0 på vårat det är bla ett smycke svärmor ska ge mig när vi ska gifta oss (jag skulle ha det då sa hon) och fotografen känner vi ju så man får väl köpa något senare som han tycker om.
Nu ska jag göra mig iordning för färden ner till papps.
Hörs!

Vin, löp mm

Igår kväll så satte vi igång och började rengöra flaskor och sedan tappade vi upp rödvinet. Hade fått lite mer smak sen jag smakade sist. Idag borde vi tappa upp det vita men vi har inte så mycket flaskor kvar *ska gå och leta snart*

Natten till tisdagen satte grisen igång att löpa. Dock var det bara en jobbig natt. Skriver det här för att jag ska komma ihåg när hon började och slutar mm. Måste ha koll på henne då vi funderat på att ta bort skiten för hon får det så jobbigt efteråt. Men inget är bestämt och jag har henne helst "hel" men om hon mår sämre denna gången måste vi iaf fundera mer och ta reda på mer fakta mm.

I helgen så ska vi dra hem till pappsen. Så jag ska sätta igång och tvätta här snart. Behöver ha lite mer rent innan jag packar. Skönt att åka ner också för då ska jag inte glömma ta med mig färgen till SP. Gjorde lite vita blad och blommor men det ser så tråkigt ut... men jag måste fundera mer på det där med färger. Om tårtan fortfarande ska vara vit elle rom den ska få bli blå och tvärtom med blommorna. Bladen är gröna som vanligt.

I veckan fick vi hem en gaderob och halva svärmors tvhylla. Jag tyckte den var för fin för att slängas och jag kan se att vi om inte nu så om några år iaf kan få användning av det.

Liza sover och sover men det är så skönt för första dygnet had ehon det jobbigt. Men nu så slappnar hon av och sover. NÖJD!

Ska bli skönt att åka ner till pappa och visa vad vi har hunnit göra mm och hur det förhoppningsvis kommer se ut på ett ungefär sen när dagen kommer.

Upptäckte igår att vi har flytväxter i ett akvarie *KUL* frågan är hur de kunde gro där egentligen. För vi fick med ett skott när vi köpte nya räkan men nu var det alltså minst hundra. VI hade fått fler yngel också. Idag såg jag 4 små och 4  som är 4 veckor äldre. KUL! Anledningen till att skriver det här är för att jag har inget minne längre. Förmodligen pga den nya medicinen. Men det sk avi ta reda på.

Ha en bra helg om vi inte hörs innan!

Festlokalen

Igår var Mikke här och det sparkade igång oss på allvar med festprogrammet. Det är inte alls mycket kvar men de sista ändringarna får man ju göra någon dag/vecka innan då man vet vilka som kommer och inte.

Nu sitter vi och väntar på Mian som ska med oss och titta på lokalen som vi ska ha till festen. Så vi ska passa på att kolla batterier i kameran, leta tumstockar och papper och penna.

Usch.... fy bubblan nu är man nervös!
Ska kika efter mina verktyg
See ya!

Festprogram

Har fått mycket positiv respons på festprogrammen vi ska ha på festen. SÅ kul att fler gillar dem :)
Jag har även provat lite av mina nya leksaker jag fick igår. De funkar men det blir inte så bra pga en annan sak. Men de funkar iaf och det är ju huvudsaken. Även om jag inser att jag kommer få göra några för hand också. :(

En annan sak som jag fick reda på häromdagen. SHIRLEY CLAMP ska ha barn! Jajamensan! I slutet på JULI ska hon ha en liten söting. Så glad för deras skull!

Torsdag kväll

Joel skrev till mig på msn när han skulle knalla iväg hemåt. Jag var så himlans trött så jag läste den sedan somnade jag väldigt sött. Helt utmattad av att inte ha gjort något idag. Mycket märkligt. Hur som helst så vaknade jag ju när han kom hem iaf och nu har jag plockat ihop lite tvätt och stoppat i tvättmaskinen, städat hela badrummet med allt vad det innebär och nu är tvättmaskinen igång. Då kan ni lista ut vad jag gör om en stund.... just det - hänger tvätt :(

Sedan ska jag göra lite sallad så vi kan fylla upp salladen som blev över igår och äta sallad när älsklingen kommer hem igen. Han sitter på ett tråkmöte och jag röjer hemma. Men det är väl rättvist när han har jobbat hela dagen och jag inte gjort så mycket.

Ska se om strömmen vill vara med mig på min sida så kan jag dammsuga lite i lägenheten också. Vore skönt att ha det gjort så slipper jag göra tokmycket imorgon.

Kram på er... om ni finns där ute

Kul kul :)

Städar och donar lite. DÅ jag vet att det är några skåp jag inte varit i sedan jag flyttade hit så har jag gått igenom dem nu. Låg en hel del kul där. Hittade bla en skolkatalog... dock var inte Joel med i den men många av hans vänner så jag har haft jättekul en stund. Funderar på att fota dem och ha bilderna till något kul :D Någon som har något förslag?

Imorgon kommer lilla Mikke hit. Undrar hur det ska gå. Hoppas iaf att vi kommer få lite gjort så man kan känna sig lite lugnare.

Joel ringde GF idag iaf och de hade väl förmodligen bara glömt bort oss eller trott någon annan gjort det. Men nu vet vi hur det gått med ringen och så... så det känns skönt. Bara ha lite mer casch och sedan komma på någon bra inskrift.

Voffan är väldigt pigg för sin ålder idag. Inte sovit hela dagen *ler*

Onsdag

Nu har jag varit på psyk, promenixat en stund med voffan och förberett maten ikväll lite. Har ett sånt fruktansvärt salladsbegär. Bara älskar sallad och har vi det till något så äter jag hellre bara salladen. MUMS! Blir hungrig.
Ska hämta älsklingen på jobbet så ska vi hem till hans mor sedan och köra skrot. Förmodligen får vi  med skrot hem också. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av någon rolig serie innan jag åker. BYE!

Saker

Ja nu har jag gjort en rejäl beställning av saker till tårtorna. Blev inte så billigt men vi slipper betala frakt på både första och andra leveransen och vi fick med extrasaker sist så det är värt det. Ewelina har verkligen service på hög nivå. Givetvis handlar man hos henne varje gång för man vet att det kommer lösa sig vid problem. *TUMMEN UPP*


O.S.A.

Om svar anhålles.... Idag har vi fått en sådan. Hoppades på några redan förra veckan men men. Idag kom den till slut och det ser även om som om vi får en sak till ordnad iom denna personen. Vågar man lita på att allt komme rkunna lösa sig? Hur som helst så känns det väldigt bra när man får glada besked. Måste bara fixa lite saker till runt det men sedan är det förhoppningsvis löst :D Åh nu längtar jag ju tom!!! Inte bara massa skit och strul utan nu ser jag fram emot dagen... pga en sak *löjligt*

Frisyr

Något sånt här skulle jag vilja ha... men måste luska en massa om hur man får till det där. Ser man på tv så ser det jättelätt ut... men det är ju på tv det.


Myskväll

Nu är det snart dags för en "Myskväll" Postkoden och Melodifestivalen. Inte många bra bidrag med men ändå kul att se. Jag och voffan gick iväg till svärmor och har hjälpt henne flytta en jäklans massa saker *trött* Vi hann med en fika mitt i allt och sedan gick vi hemåt igen. Har varit hemma en timme nu och känner i fossingarna at jag varit upp på g hela dagen. Snart borde älsklingen komma hem också.
Imorgon får vi nog åka till svärmor, vilket är synd för vädret har ju varit underbart denna veckan men vi ska ha med en del saker hem så vi kan få hennes lgh helt tom så vi kan städa den. Jag får traska dit någon dag i veckan istället. Ja det är helt underbart, bra musik i öronen, underbart väder och en mysig voffan att promenera med. Kan bli bättre men ändå så underbart!
Liza är jättetrött efter allt kånkande idag och hon ligger redan och snarkar upponer i soffan. Sötnosen!
Nu ska jag göra något vettigare än att sitta här!
Kramisar!

Lördag

Idag är det lördag och snart har ytterligare en vecka gått. Vad fort tiden går! Sitter och funderar på om jag ska åka eller ta mig en långpromenad bort till svärmor. Det lutar nog mot det andra. Vore nog skönt för voffan att röra på sig ordentligt också. Ser nu när jag sitte rhär att hon börjar se svullen ut på ett ställe. Då ska vi definitvt gå annars kan det bli knas i magen på henne.
Vi har inte fått någon riktig OSA ännu men jag tror de kommer ramla in allt eftersom.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå till svärmor så jag kan komma hem till melodifestivalen del 2. På tal om det. Carolas låt var värdelös!
Hej då!

Inbjudan

Jag hoppas att de flesta har fått en inbjudan idag. Äkta hemmgjord sådan :D
image11

Alla <3 dag

Vaknade vid halv åtta idag och är ännu vaken *ler* så skönt det är att komma upp tidigt och ha hela dagen framför sig.  Nu är tom solen framme så det måste bli en bra dag. Ikväll ska vi försöka äta lite hemmagjord kinamat *mums* Det tar så himlans lång tid att beställa och det blir många gånger billigare att göra själva även om det kanske inte smakar likadant. SKa försöka röja lite här och lägga in bilder i datorn. Vi hörs senare!

Skogen

Jahopp... jag och Liza åkte en sväng för vi tänkte ta en promenad. Tro nu inte att det skulle gå bra. Jag satte lurarna i öronen och körde (ett försök att nonchanlera Lizas gnäll). Vi kom dit där jag tänkte stanna men hela vägen var helt förstörd. Så det var bara att försöka åka vidare. Hittade aldrig något bra ställe där ute även om vi stannade till på några ställen i tron om det. Får leta upp någon annanstans med bra skog helt enkelt.
I lördags var vi ner på stan och beställde en ring. Jag såg ringen i början på veckan men blev tvungen att föra över lite pengar så vi fick åka ner i lördags. Ringen var jättefin och i samma guld som min förlovningsring (PERFEKT) Efter det var helgen mindre kul.... och innan också iofs.
Har idag vikt de papper som var märkta och märkt de som inte var märkta. Nu har jag bara 14 papper kvar att vika och limma så de blir kuvert. Joel skulle skriva ut lite saker men de vart inget bra. Hoppas hoppas de blir bättre imorgon. Får banka lite på honom så han gör alla imorgon då vi måste skicka iväg dem snarast!!
Vaknade 07.03 imorse och har varit vaken sedan dess. Iofs så somnade jag innan 22 eller 23. Minns inte. Men jag har iaf fått min sömn. Kan man lyckas soman tidigt idag också så man kan få in en slags rytm? Vore urbra då jag inte har så många tabletter kvar precis. Det är ju bara 10 pack och jag fick en. Och min läkare är borta i två veckor från idag. Sedan jobbar hon två veckor osv.

Helgen

Helgen som gått nu var inte alls rolig. Dels så mår jag dåligt av min nya medicin och sedan har jag varit helt själv. (Ja det har verkligen känts så) Nej inga mer sådana helger, då åker jag hellre till pappa och har sällskap och någon att prata med. Kunna få sova när jag vill utan att bli störd och att bara slippa känna mig SÅÅÅÅ ENSAM! En riktig jävla pisshelg har det varit!
Måste sätta mig och vika kuvert. Har gjort mer än hälften nu iaf men det är ännu många kvar. Det är väl kul men ett skitgöra. Det tar tid och speciellt när det inte blir som jag vill / försöker göra.
Inte gick det bra i melodifestivalen heller... vilka kassa bidrag de hade denna omgången. Nej det blir väl inte bättre än så här *TOKDEPP*

Pappas tårta

Pappas tårta vi expirementerade (HUR STAVAS DET???) med...



RSS 2.0