Gurgg

Är mätt!!! På tårta! Tro det eller ej men tom jag är mätt av en bit tårta *skäms* Men men.. men får skylla sig själv som åt en bit. Har pratat  med Pappsen och Pickebus en sväng idag också. Ja innan tårtan men efter promenaden vi tog förut. Vilken skön tur vi tog. Underbart väder och man hade kunnat gå en bit till om man inte fått några kilo att bära på. Vi hämtade ut ett paket när vi gick förbi affären med saker till bröllopet. VI får ta en tur innan vi åker ut till husvagnen imorgon. Nu ska jag se om jag kan göra något här hemma.
Take care!

Telesamtal

Åh vad kul! Någon som ringde och sjöng så fint så för mig förut. Ingen mindre än Maria i Västerik. Så grymt kul att prata med henne. Sen hörde man ju hur Lukas lekte i bakgrunden också. Han blir 2 år snart. Helt otroligt. Såg honom när han var ne liten liten bebis och sen har jag inte sett honom mer. Ska bli kul att träffa Maria igen :D

FK

Ja jag skulle bli uppringd av dem i tisdags men inte har man hört ett knysst. Tog upp det med Jahn i onsdags och han ringde två gånger när jag var där. Inget svar. Men igår... ja tro det eller ej... då ringde en riktigt vänlig tant upp och bad om ursäkt att de inte hade meddelat något. Så hon skulle ta tag i det och had ehon inte hört av sig i veckan som kommer så skulle jag höra av mig i slutet på veckan. Sen hoppas jag att de fattar ett bra beslut så man kan börja leva igen. Det suger att leva som vi gör nu. Men man får härda ut. Så är det bara men det är hemskt det som FK gjort. Och att det ska ta två veckor med samtal för att få ett samtal av dem när de egentligen inte vet något om mitt fall ändå. Då har de ändå haft sedan den 19 februari på sig. Ja man kan väl inte ha för stor krav men panik och ångest för allt.
Nej nu ska jag fira mig själv med att rengöra pumpar sedan ska jag ta mig en dusch. Får se när gubben behagar vakna också.

Födelsedag nr 24

Hrm... trodde man skulle bli väckt med fika och paket på morgonen när man fyllde år :) Men nepp. Endast födelsedagsbarnet och vovven är uppe.  Jag vet vart mitt paket ligger och jag vill så gärna öppna (vilket Joel redan vet) det men får snällt vänta tills han går upp. Satte ett fint larm på hans mobil men han har inte vaknat av det (!!!!?!?!?) Lite dålig stil när man verkligen har fått kämpa med att lyckas lägga in ett så fint larm på hans telefon osså vaknar han inte *suckar*
Idag ska jag göra rent lite akvariepumpar och sedan ska vi försöka ta oss ut till husvagnen om allt går bra.


rubrik?

Behövs det varken text eller rubrik?
image16

Hemma....

I mitt barndomshem som det så fint heter...
Just nu sitter jag med Nicken i badet. Ja jag sitter på golvet och han i karet såklart. Han har inte badat på många år så jag tyckte det var dags att han tog sig ett dopp.
Inte hänt jättemycket. Började dagen lite senare än vad jag gjort den senaste tiden. Skönt med lite sovmorgon. Sen har jag och Niclas tömt hans rum för vi ska måla taket och "SAPPETTSERA" som han säger *ler*
Pratade en kortis med Sandra föut. Vilken lättnad jag känner när jag äntligen pratat med henne. Dock ska jag nog ringa hennes föräldrar någon gång den kommande veckan, så de vet hur vi tänker så jag kan få träffa Änglasyster snart! Har räknat lite på hur mycket som det vi har kvar till bröllopet kommer gå på. Visste vad pappa skulle säga och jag hade en bra "ursäkt för mitt samvete" men den hjälpte inte så förmodligen kommer mitt samvete gå i botten. Men jag ÄLSKAR PAPPA! Finns ingen bättre!
Nu ska jag leka lite med flaskor och allt vad det är i karet. Ha det bra! Och GLAD PÅSK om vi inte hörs mer i helgen.

Sådär

Satte fart och tog fram mina nya skor så jag kan gå in dem lite. Hur det än blir så måste jag förr eller senare gå in skorna så jag kan lika gärna göra det nu.
Det gick så bra när jag höll på med kläderna att jag vågade ta fram väskan och det gick riktigt bra. Visst jag fick vara snabb men Liza tjöt bara lite sen var jag klar och gjorde annat och då blev hon lugn igen. SÅ bra det går tjoho. Har matat fiskarna och vattnat blommorna. Ska bara hänga upp det sista av tvätten och packa ner massageoljan så är jag klar sen. Joel är väl på g hem snart. Brände lite bilder till skivor också så jag har en backup. Hinner med mycket fast jag är rätt trött. Ska ju köra i ca 3 snart *Jippie*
Tänkte lägga ut en bild på statistiken. Den går upp och ner och det är lite kul att några läser den ibland. Visst får jag skylla mig själv som inte gett adressen till många men så vill jag ha det.
Ha en bra helg om jag inte skriver mer.
BYE!

image15

Ringar

Jag glömde säga det att efter allt labbande så fick vi ju hem ringarna idag. Gissa om det lockar att sätta på dem nu :D

Påskliljor

Nu så sitter det fina påskliljor hos svärfar. Vi gick och satte på alla gravarna så nu har de det fint till påsk. Sen gratade vi Ingvar också.
När vi varit på kyrkogården så gick jag och svärmor och handlade och Joel gick upp och gjorde fika. Mycket trevligt att ha svärmor här och att inte behöva vara hos henne hela tiden.
Nu har Joel gått iväg och jag ska snart försöka ta fram kläder, utan att stressa upp Liza och sen när pojken kommer hem igen så ska jag bara slänga ner det i väskan sen pyser vi. Han trodde att han skull komma hem tidigare än vad som var sagt så vi kommer nog ner till Pappa innan 12 iaf. Skönt det!
Ska hänga lite mer tvätt på tork också för annars är väl inte tvätten så mysig när vi kommer hem.
Nepp drinka lite water sen fixa kläder.
Vi hörs!

Ang bloggen

Jag har försökt komma in här och skriva men det har verkligne inte gått. Därför det har tagit mig tre veckor att äntligen få fram ett inlägg. Har hänt lite saker. En sak är jag heldeppig över och tycker det är jättejobbigt men vi försöker lösa det. Det bara måste gå! Sen var jag hemma hos pappa förra veckan, för att han inte var hemma. VI hade en bra vecka men den hade kunnat vara ännu lite bättre om inte vissa varit där. Men man kan inte få allt här i världen. Ikväll ska vi åka ner igen. Fira lite påsk. Sen åker vi hem på söndag igen och firar lite påsk med svärmor så blir hon glad. Joel hade ett möte ikväll så vi måste åka efter det. Någon gång vid halv tio. Min ena orkidee som inte blommat på ett år har fått stora knoppar så vi väntar med förtjusning på att de kommer slå ut helt. Den vårdas ömt varje dag :)
Nu ska jag äta lite så jag kan köra till kyrkogården sen. HÖRS!

Ingvar 65 år

Idag fyller alltså Ingvar 65 år. Vi ska åka iväg till graven runt två och sätta lite blommor. Tänk vad sjukt... Han fick inte fylla pensionär! Så orättvist det faktiskt är. Han var en mycket god människa och jag tycker livet är mindre värt utan honom. Saknar honom jättemycket!

Ang blogg igår

Vi hittade skor idag och vi spräckte inte vårt maxpris... så istället för 600 som det sotd på listan igår gick det på 398 kr för våra skor. URSKÖNT! (att ha det gjort)

RSS 2.0