Hästolyckor

Läste på aftonbladet igår och det är skrämmande vad mycket "olyckor" som hänt med hästar den sista tiden.
Dels den här Järvsöfaks-avkomman som jag tycker är fruktansvärt tragisk:
http://www.aftonbladet.se/trav365/article2901291.ab
Sen den norska galopphästen som var en av deras mest lovande 3-åringar:
http://www.aftonbladet.se/trav365/article2906390.ab
Den tycker jag är rätt jobbig eftersom just min älskling hade problem med bäckenet.
Och ytterligare en galopp-olycka:
http://www.aftonbladet.se/trav365/article2878444.ab
Det är skrämmande många!
Inte för att det är bra hästar som jag reagerar på utan just för att det händer och skulle det vara en svenssonhäst får man oftast inte läsa om det.


Bye bye Kholm

Nu är det alldeles straxt dags att dra sig från Katrineholm. Ska bara in i duschen sen ska vi göra ett ärende sen är det dags att åka neråt.
Natten och dagen har varit riktigt jobbiga idag. Jag saknar min bebis så mycket! Folk säger att man upplever kärlek först då de får barn, DET STÄMMER INTE! Det är så jobbigt att vara utan mitt hjärta, mitt eget hjärta brister snart!
Men man får försöka se framåt... om 9 dagar ses vi igen. Min bebis...
Duschen var det. Ha en bra vecka!!!

Mammahjärtat blöder

Det gör så ont... Min lilla bebis är inte hos mig... inte på flera dagar. 10 stycken... Jag tycker väldigt synd om mig själv nu :(

Det är bara att hoppas att dagarna i Danmark går fort (just nu tycker jag så)

Vacker dag!

Idag har det verkligen varit en väldigt vacker dag. För två månader sen anlände vi till vår egen bröllopsfest. Alldeles nygifta :D Vilken dag och vilka minnen vi har från den dagen <3

Det är även två år och fyra månader sedan vi träffades och föll pladask för varandra. Tänk vad tiden går fort. Denna kärlek är bra underbar!

None

Hellman

Jahopp nu heter man Hellman då... helt och hållet för idag kom mitt nya visakort så nu får jag betala som en Hellman *S*

Annars har jag inte gjort så jättemycket idag. Ska däremot. Dessutom lämna bort underbara underbara voffan *separationsångest*

Jag har tagit bort massor med bdb jag bevakat, jag kan ju inte kolla på massor med bilder hela tiden och sen har jag varit in på BT och tagit bort massa trådar där. Jag tror att de har börjat rensa i sina arkiv för vissa trådar hade de tagit bort. För mig 70 stycken (såna som de förmodligen arkiverat) Jaja... jag kan leva utan dem nu, jag har ju min man. Tråkigt men vad ska man göra?Mina allra bästa favoriter var iaf kvar.

Har betalt lite räkningar och provat mitt nya kort som verkar funka alldeles utmärkt. Även detta var blått *glad*

Nu ska jag ta och vika lite tvätt innan svärmor kommer förbi.

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!

2 dagar kvar till danmark!

Måsten och skan

Varför finns det så många måsten och jag "ska bara"???
Just nu måste och ska jag hänga den blöta tvätten, vika ihop den torra, bada Liza och fylla i ett papper till imorgon. Imorgon ska vi ut och hämta hem svärmor. Torsdag är det packning som gäller så då måste alla kläder vi ska ha med oss vara rena och torra.
Tror Joel vill säga hejdå till Liza innan vi åker på fredag så vi får nog hämta honom på jobbet och åka och lämna Liza. Mer än en vecka ifrån henne :'(
Nehepp nu till alla måsten som finns

Usch för kaxiga jag

Liza sötnos

Förra veckan var vi ju ute i husvagnen och då fick Liza sig en komplimang. En som gissade hennes ålder och han var helt säker på att hon var max 5 år... snacka om komplimang. Om det ändå vore så också så man får ha henne en längre tid till.
Annars är det väl inget nytt direkt. Om 3 dagar åker vi till pappa och om 4 dagar åker vi till Danmark en vecka. Det ska bli så otroligt skönt! För att resan ska få pricken över I så vill jag träffa Kurt eller Eli men det blir väl inget denna gången heller tyvärr.
Liza i sin midsommarkrans
Liza som är sååååå glad i sin midsommarkrans :)

RSS 2.0