Hur ska man känna sig?

Ja hur tusan ska man känna sig egentligen?  Först så inser man att man måste ställa in festen på bröllopet men med den gudasnälla pappan man har så får man inte göra det. Känner en liten räddning men stor skuld och urdåligt samvete. Sen löser sig mer och mer saker och man ser en öppning på eländet och känner att nu, nu kan det bli riktigt bra plus att man ska försöka betala tillbaka till pappa vilket känns som en lättnad men man får försöka klara sig månaden ut och se hur mycket man kan spara ihop till honom. Om man kan komma upp i halva summan till en början iaf. Man pratar med folk och känner att de verkligen bryr sig om en. Sen när man är på topp ja då ska det börja jävlas igen. En tårta som bara blir katastrof sen kristyren som inte alls blir bra sen en tårta till och sen den så kallade bestmanen som bara är ett svin rent ut sagt. Visst nu är det skönt men jag tycker ändå inte att man slänger en vänskap i sjön så lätt. Men det är hans problem och det tänker jag skita fullkomligt i. Nu låter jag iskall men det bryr jag mig inte om. Nu ska jag bara tänka på min familj sen kan idioter hålla sig borta. Punkt slut! Jag och Älsklingen har iaf haft en mysig dag och nu ska vi fixa med lite vigselprogram. Snart är det dags! Om några minuter så är det bara 2 dagar kvar. Tiden går så fort nu!
Imorgon måste jag baka klart tårtorna och lägga ihop iaf en som vi kan ta med till svärmor och förvara i hennes kyl. Se om hon har någon mer tårtkupa som vi kan ha en liten till i. Den stora har vi inte löst än men vi får komma på något bra. Måste göra blommorna och bladen imorgon också. Den sista dekorationen hoppas jag att vi kan göra på fredag. Annars får någon vänlig själ ta åt sig äran att inte hunnit göra klart tårtan :D Me myself and I typ.
Tack till min familj och vänner som finns. Riktiga vänner. Ni är guld värda!
Funderar på en promenad eller lägga sig och sova... får se... nu ska jag hjälpa gubben min... min underbara gubbe!

Frustration...

Jag vet inte vart jag ska börja... Funderar på att byta blogg eller skaffa lösenord till denna. Vill kunna skriva privata saker utan att snokande personer sitter och gottar sig...

Nedräkningen fortsätter...

På lördag är det kört :P
VI har lite strul med skiten just nu men vi hoppas det hinner bli ordning innan vi ska gifta oss. Har försökt fixa det sista idag men vet att det sita fixas samma dag ungefär. Det är så himla nervöst och samtidigt mycket saker att göra vilket är både skönt och jobbigt. Har några tårtor kvar att baka sen ska alla läggas ihop på torsdag eller fredag och fyllningar ordnas. Hoppas de blir så goda som vi hoppas.Maten tror jag kommer bli kanon :P

Nedräkning från 1 vecka

Ja om 30 minuter är det mindre än 1 vecka kvar tills vi kliver in i kyrkan för att bli man och hustru... SÅ nu är nerverna på helspänn och känslorna börjar bli för mycket. Vaknade imorse för att jag låg och grät. Tårarna började rinna in i örat och det irriterade tydligen mig. VI har prata med blomtanten och prickar av henne nu... sen har vi varit och handlat på Willys samtidigt som alla andra katrineholmare. Nu ska vi äta lite sen ska vi ut till husvagnen och grilla!!!!! :p

Morgonen.

Joel fick liv i mig runt 07.44 då sa jag att jag ville sova. Sen hann jag fundera i tre sekunder om jag skulle gå med honom eller inte. När klockan sloog 07.45 hade jag varit på toa och fått på mig allt utom strumpor. Ja det gick fort det med sen var vi på väg. :) Kände mig lite duktig faktiskt. Sen gick jag och Liza en runda själva medans han fortsatte mot sitt jobb. Det roliga var bara att jag sa till honom på skarpen att ta på Liza kopplet för jag skulle gå med honom. Han muttrade lite men gjorde det. Givetvis var inte Liza vaken så hon gick och la sig igen med koppel och allt *SÖTNÖT*

Nu har jag kollat på gårdagens insider. Jävligt dåligt att de snackar skit om Camilla och tog bort saker hon sa. Men huvudsaken är att jag vet att hon aldrig skulle skada ett djur. Dock så var det blandade känslor för mig när de slaktade hästen. Jag ville se hur det gick till för att veta hur pass mycket Plutten hann lida. Plutten kan inte ha hunnit tänka ens en gång. Det gick något så otroligt fort. SEN kom saknaden igen :'( Min älskade häst!

Prästsnack

Igår var vår vigselprälle här. Samtalet gick bra och vi fick svar på våra frågor (han tyckte vi var lite väl förberedda) Sen trodde han att vi skulle kunna göra enligt våra önskemål. Han har tydligen ALDRIG varit i den där kyrkan så han skulle åka och se om han hittade den *ler* Förhoppningsvis så får han tag på min faster också.

Cirkusfolk

Jag måste bara få berätta en rolig sak :D Vi var precis ute med Liza. Vi skulle då gå över en väg men vi såg en bil komma så vi stannade. Bara det att den körde skitsakta. Men vi stod tålmodigt kvar och väntade. Sen när den var jämsides med oss så frågade en kvinna om vi kunde prata engelska, ja på engelska då. Så jag tog Liza och Joel fick prata med dem. Då visade det sig att det var cirkusfolket som tillhörde cirkusen som kommer till stan denna veckan. Lite kul att just Joel fick berätta vägen för dem så de hittade till sin cirkus :D Sen kommer en bil tillbaka och hämtade några fler som skulle dit. Så nu har Joel gjort en riktigt god gärning idag. SÅÅÅ STOLT :D För tänk själva vad ledsna alla barn skulle bli om inte cirkusen hann komma fram innan den började.

Bröllopstårta nr 1

Den ska slängas... totalt misslyckad! VART ÄR MITT GODA RECEPT??? Usch vad besviken jag är nu. Den var jättefin men tydligen blev något fel och nu har skiten bara blivit sörja. Visserligen hjälpte jag till genom att trycka och ha mig men det är bara kladd kvar :(
 
Jäkla tårtjäkel!

Bröllopstårta...

I våra huvuden så vet vi hur vår brällopstårta ska se ut. Frågan är ju bara om man får till den så bra. VI har en bild på en liknande tårta men vill inte lägga ut den här då det är någon annans bild. Jag ska strax sätta igång och börja baka på tårtorna. Dock så gör jag bara en eller två idag men bara en åt gången. Har inte så jättemycket plats i frysen heller så även om jag skulle baka alla idag skulle vi få slänga många. Nu har vi bestämt om det bli vit eller chokladtårta iaf. Alltid något :)
Fyllningen är till 70 bestämd... vi har valt fyllningar men vi vet inte hurdan den blir den sista så därför vet vi inte riktigt ännu. Det är nämligen en som är allergisk som vi måste anpassa efter men Joel ska ta reda på hur det var och vilken sort hon kan äta så vi kan göra det där också. Ena fyllningen köper vi i helgen eller nästa vecka och den andra kan jag göra på tisdag eller onsdag. Måste göra lite blommor och blad också. Inget man har tid att göra sista dagen eller dagen innan.

Sen vill jag fortfarande ha eran hjälp med inlägget nedan gällande min hårfärg. SNÄLLA jag behöver er hjälp! Rösta bara på ettan eller tvåan. Svårare än så är det inte.

Det gick rätt ok hos Jahn idag... jobbigt men sånt får man väl stå ut med. Inte kul läxa dock men jag måste göra den.
Nepp ut och göra en tårta nu då... sen ett avsnitt Greys Anatomy :D

MÖHIPPAN the hole story

Min möhippa söndagen den 20/4 2008:
Jag fick en tid och ett datum som jag skulle stå redo. Dagen kom och så även tiden. Vi började åka och tärnan sa att vi skulle till Humlans sköna värld. Inte hade jag en aning om vad det var. Så hon sa att det ligger vid Nyköping och är ett spa. ÄNTLIGEN! Första gången jag faktiskt började se fram emot det vi skulle göra istället för att vara nervös. Visst så slog tanken mig att jag kanske skulle haft andra kläder mer mig men om så hade varit fallet hade hon iaf varit snäll och berättat det. Så jag satt och funderade på vad vi skulle får uppleva och det var jättespännande.

Vi svängde av stora vägen in mot mindre samhällen. Tärnan sa att vi skulle igenom några korsningar och sen svänga. VI missade avfarten så vi åkte och vände och körde tillbaka för att svänga av. När vi kört en stund på den vägen inser vi att vi kommer för sent. Det var bara till att ringa hem till Joel för numret till spat var inte med. Joel hjälpte oss leta upp det och vi ringde. Mobilen var avstängd. Vi vart stressade båda två men vi tänkte att då kanske Joel kan lotsa oss fram till platsen för vi började känna oss vilse. Vi gjorde några försök att hitta fram men tiden hade verkligen försvunnit. Vi var en timme sena och det skulle bara vara halva behandlingen kvar. Vi provade att ringa igen men fortfarande inget svar. Tärnan blev mer stressad än mig och kände att det var ju inte alls det här som skulle hända, vi råkade kika ner i ett dike på vägen, medans jag som kände en stor lättnad när nervositeten försvann mer och mer och kunde redan ha roligt åt det.

Vi gjorde ett sista försök att hitta rätt. Men vi kom ner till en båthamn. Då bestämde vi oss för att vi skulle åka och köpa glass mm och göra ansiktsmask och åka hem och mysa. Sagt och gjort och på väg hem för att bara mysa och äta marängsviss. Dock så åt vi bara svissen för vi var helt slut båda två. En mysig dag med ett bra slut. Spa får vi åka på efter bröllopet. :)



Tärnan i bilen på väg hem

Bröllopsnerver

Jo nerverna är på helspänn... men samtidigt tror jag att de är på väg att lägga sig också. Jag har inte lika stora problem denna veckan som förra och jag är nu jättetrött hela tiden istället för på hugget hela tiden. Det är jättejobbigt när man går som en zoombie hela tiden när jag faktiskt har saker att göra. Igår kväll så gick vi igenom sakerna vi ska ha med till lokalen iaf. SÅ nu står skiten här i vardagsrummet. Sen har vi bokat tid med prästen också. Så på torsdag morgon kommer han hit. Han blev ombedd att ringa till min faster också. Sen blir det kul att se om han gör det eller inte. Men om inte annat så lär hon ringa upp honom. Mer då... inte så möe... hade tänkt börja baka tårtorna idag men har verkligne inte orkat. Ska ta tag i det imorgon och försöka göra en iaf. Då har jag ju gjort en liten del *S* Imorgon ska jag iväg till Jahn igen också. Hade varit kul om jag hade goda nyheter till honom men tyvärr inte ännu iaf.
Jag ska fila på hippan... *lovar*

BEHÖVER HJÄLP!

Kan ni inte kika på nedanstående inlägg och hjälpa mig i mitt val... jag kan inte bestämma mig!! Det gäller alltså om jag ska ha mitt blonblonda hår rätt igenom elle rom jag ska ha kvar mitt mörka underhår och då givetvis mitt ljusa överhår också. SNÄLLA SNÄLLA HJÄLP MIG VÄLJA!!!


Hjälp mig!!

Lämna en kommentar om vad ni tycker!
Antingen så blir det enbart denna blonda:



Eller så blir det mörkt underhår och ljust överhår:



SNÄLLA HJÄLP MIG!

Tyvärr...

så har jag inte skrivit ihop något om hippan ännu. SÅ ni får ge er till tåls... eller tills senare idag eller i veckan. Idag har det varit en riktigt seg dag. Har nog inte riktigt kommit igång ännu. Har försökt att städa i vardagsrummet iaf. Dammsugit bakom soffan och nästan heöa golvet (en lite fläck kvar) sen har jag torkat golvet också. Plockat saker och en stor mängd hundleksaker, undrar om Liza är bortskämd... Bakom soffan fanns det iaf en massa skit vilket inte var så kul men det var bara att ta tag i skiten. Jag tänkte försöka ta tag i den sista städningen av vardagsrummet nu och sen kan jag skita ner igen. :D :D
Jag tänkte nämligen ta ut en stor kartong och ställa ner sakerna vi ska ha med bort till festlokalen i. Det kan vara skönt att ha förberett lite och kolla upp hur mycket vi behöver ha med. Vi köpte ju för några fler bord och personer men nu får vi inte användning av allt. VIlket innebär att det blir mindre skrot att ta med bort dit *ler* Om man är smart sen så ställer man lådan bakom soffan så är den inte i vägen eller stör någon annan än mig själv som ränner till ballkongen med tvätt och tar inte tvätten.
Nu borde lilla bubben vara på väg hem från jobbet också. Då blir Liza glad när pappa kommer hem.... ojoj... då ska inte skurhinken stå ivägen det är ju en sak som är klar iaf. På torsdag ska vi till svärmor och äta också. Ska bli gott... gratis är extra gott. Så nu är det bara mat för 3 dagar vi behöver tänka på innan löning. YES! I kommande inlägg vill jag ha hjälp! Ska bar alägg ain bilder så ni kan hjälpa mig också :)
Hoppas ni har njutit av solen idag. Det har verkligen varit ett underbart väder idag.

Möhippa

Idag var det då dags för min möhippa. Ska försöka skriva ihop en liten story om det sen... Men hur som helst så tycker jag att vi hade en trevlig dag idag *S* Mot alla odds :D Så TUSEN TACK MIA! Det är ju tanken som räknas.

Saknar min klänning. Vill ha hem den. Fånigt för det är ju ingenting jag går och kollar på varje dag precis men ändå känns det tomt utan den. Men men... den kommer ju hem tids nog.

Sen är jag så himla trött på människor som inte kan sköta sig själva... och som bara har en sak i huvudet. Låt oss fira våran dag som vi vill så blir den bäst för oss! *MORRAR*

Ska ladda ur kameran imorgon så kanske ni får se en bild på klänningen och kostymen. Men bara kanske. Vet inte ens om det funkar att ladda ur den i min dator nu... jupps.. jag sitter med min dator nu :D :D Äntligen är den klar men jag har inte hunnit prova allting ännu. Men jag ska försöka hinna med det i veckan. Komme rju jobba en del via den nu så...

Nä nu är jag faktiskt riktigt trött. Så jag ska tvätta av mig lite sen sova osm en stock (om jag osmnar vill säga)

HÖRS!

Vigsel...

En skrämmande ochj givetvis glad tanke... om 2 vekor är vi gifta... så nygifta man kan vara! OMG så jäkla nervöst det är nu.... om en annan kunde förstå och hjälpa mer bara... Gaaaah... tiden går lite för fort just nu! Det blir ju inte mindre nervöst när man precis såg ett bröllop på tv:n... VAD HAR JAG GETT MIG IN I??? SÅ HÄR NERVÖS REDAN NU!!!

Inatt

Inatt så gick vi ner med kostymen och klänningen till bilen. Vi skulle ta med dem till svärmor så hon får se över dem en sista gång innan vigseln. Ska bli kul att se om hon gör dem idag när vi är där eller om hon gör dem en annan dag. Vill ju inte att de ska ligga där så de börjar stinka rök :(
Känns fortfarande bra att HV71 tog hem det igår. Jag tycker verkligen att de var värda segern även om många är sura (LHC-fans)
Nehepp hitta något krubb, sen promenad och sen åka till svärmor. Får se om hon har köpt det hon sa till Pytte.
HÖRES

Byta blogg?

Jag är så himlans trött på att inte kunna logga på blogg.se Försökte i ca 4 timmar inatt men det hände inte ett jävla skit. Ååååh jag är så arg!

SMGULD!!!!!!!!

SMGULD SMGULD SMGULD!!!! GULDET ÄR HEMMA!!!! :D :D :D :D :D
Nu är jag nöjd och lycklig... nu kan jag gifta mig *ASG* HV71!!!! NI ÄR BÄST!!!!
*GGGGGLLLLLAAAAAADDDDDD*

Drömstart

Ikväll var det en riktig drömstart på hockeyn :)  Hoppas hoppas att HV vinner ikväll! SM-guld SM-guld *trallar lite*

Snart ska min lilla dator dö... och jag får hållas med en annan men jag vet inte om jag kommer kunna komma in och blogga eller på BT eller nåt. I värsta fall får jag blogga på Lunarstorm *S*

Idag har jag varit med svärmor i några affärer och jag har lyckats handla det mest vi behöver. Nu ska vi bara bestämma och köpa det sista. Sååå jäkla skönt när man börjar se ett slut på allt köpande mm. Nu är det bara sakerna vi ska göra kvar.

Fredag

Idag är det fredag... idag dör min dator... och sen ska den återupplivas igen. Förhoppningsvis ska den fungera sen. Skitsurt men det har eg behövts länge skulle jag tro. Solen är på hugget ute idag också så vi ska nog ut en sväng på ballkongen innan svärmor ringer. För sen är det shopping shopping...

Sminkningen - bilder

En förebild och sen när jag är sminkad... någon som ville se :)


Brudsminkning

Nu har jag blivit sminkad av proffset som ska sminka mig på den stora dagen. Måste säga att jag är rysligt nöjd just nu. Har aldrig sett ut så här och Joel såg lite nyförälskad ut *S* Lite svårt att låta bli att göra något med ögonen för det är så ovant när man inte är sminkad annars. Men jag tror nog att detta ska gå bra. Bara en fråga. Hur snyter man sig??? Snoken rinner men jag vill ju inte förstöra något! Fast det är ju bra att prova att göra saker nu när det bara är ett test.

Blir kul att se hur man ser ut sen... om två veckor och två dagar *Nervis* Det var riktigt skönt att bli sminkad också. Jag får be henne komma hit och sminka mig varje dag :D

Idag har jag gått i mina skor en stund också. Hoppas verkligen fötterna och skorna hinner vänja sig vid varandra. Egentligen är det ju bara under vigseln man måste ha på sig dem. Man kan ju ha andra skor på sig undermiddagen tex och vid fotograferingen ska inte skorna synas heller för de tlär ju inte bli några bilder när Joel håller mig i famnen *ASG* kanske en liggande- i-hög-bild i så fall!

Ikväll kommer Joel hem sent igen. VI ska dock bara äta lite pasta med skinksås så vi blir inte jättesena med maten.

negativt vs positivt

Igår kväll så släpade jag mig ut och hade verkligen ingen vilja. Dock så kom vi runt rundan och det kändes bra. Tills vi kom in och datorn strulade till allt ordentligt. Såååå surt och givetvis började dagen så också. En dator som vägrar. Jag får iaf igång msn och internet men inte mer än så. Fick igång ett program till men jag vet inte om jag ska hurra för det.

Har kollat på en film också... Dan in real life elle rnåt hette den. Rolig, sorglig och lite romantisk. En rätt ok film att se när man är deppig (på datorn och mycket annat) Just nu sitter jag på ballkongen och Liza ligge rhär ute också. VIlket underbart väder. Dock så känns det lite svettigt nu *S*

Om två timmar så går gubben hemåt eller om Lina skulle hämta honom och sen kommer hon hit då givetvis. Idag gäller det. Hoppas hoppas bara jag blir nöjd med allt... men det ska väl inte bli dåligt och givetvis 3000 gånger bättre än om jag skulle göra det själv.

Bröllopsfotograf

Nu har lilla fotografen varit här och han tycktes gilla schemat vi knåpat på. Ska bara finslipa det (och räkna med tidigare frukost, tidigare mycket och tidigare fotografering mm). Han ville ta några bilder på ett ställe till innan vigseln. Så knåpa lite till sen maila honom schemat. Pratade även lite med halva värdparet *S* Han skulle höra av sig snart igen (inte så lång tid kvar) och han skulle även ta kontakt med toastmaster. Gooooosch jag är så jäkla nervös och det är mer än två veckor kvar!
Har fått lite OSA (jag bad en fråga andra som inte svarat) och har fått mest negativa besked. Men jag pratade med min ena kusin idag och hon och hennes mamma kommer (med hennes mormor och morfar men det gör inget bara hon kommer) Ska bli kul att träffa dem igen :)
Vad har hänt mer? Fjärilarna snurrar och snurrar i lilla magen. Är så grymt nervös... upprepar det ordet.
HV spelar rätt bra nu iaf. Första perioden var katastrof, andra perioden grymt bra... nu i tredje så är jag glad om de kan hålla nollan iaf, bara så de får ett överläge, alltså 3-2 i matcher. Nästa är ju hemma hos Lkpg och då lär ju HV förlora tyvärr men sen kan de ju avgöra hemma om de skulle vinna idag. Vilket jag verkligen hoppas på.
Imorgon ska jag bli sminkad *mer nervös* Men det ska bli kul att se hur jag ser ut i smink *asg* Sen får jag bara hoppas att tjejen är bäst på det där så hon vill sminka mig igen på bröllopsdagen. Funderar på om man inte ska ge henne ett presentkort på tex smink sen. Kan ju vara rätt klockren gåva/betalning.
Har ingen större lust att gå ut och gå ikväll men det är nyttigt så det är bara att ta sig i kragen och dra sig ut efter hockeyn. Jag är mongolidtrött och sur på tv:n i sovrummet som inte fungerar. Typ bara 1,2 och fyran som fungerar. *SUCK* hur ska jag kunna sova om jag inte får se på tv:n en liten stund i sängen?? TV:n var dum igår också tyvärr....

Bröllopsplaneringen

Igår var toastmaster här... idag kommer snart fotografen och imorgon ska vi provsminka... fullt upp :P

Psyk

Nu har jag varit iväg och kom precis hem. Efter Jahn så tog jag en fika hos svärmor trots allt och det är först nu jag fått komma därifrån. Sååå skönt att vara hemma igen och kunna röja bort lite skit innan vi får besök. Vi får inte det besöket vi räknade med idag men då passar en annan på att komma istället. Jaja... mycket folk blir det men det är ju inte så lång tid kvar. Sen vill jag inte ha besök på 3 år *S*
Jag ska ta och diska upp lite från igår och sen ska jag byta om. Ikväll är det ju hockey igen :D :D Måtte HV vinna bara. De bara måste vinna så de inte förlorar guldet i nästa match. Hoppas de vet hur man spelar ikväll också och att de visar de. Annars blir jag deppig! Nepp... vi höres senare!

duschen

Nu ska jag in i duschen här och sen ska jag åka iväg till Jahn. Har inte bestämt om vi ska åka förbi svärmor på vägen hem eller om vi ska hoppa det. För åker vi dit så blir vi kvar länge och det har jag inte tid med. Men vi får se helt enkelt. Åt frulle förut men jag ska nog försöka slänga i mig något innan jag far iväg annars blir jag nog snurrig. Hadet!

slött

ojojoj vad slött det är här idag....

Kvällen

Nu har Mikke åkt hem och han nanar... och vi har varit ute på vår kvällsrunda. Helt gudomligt skönt var det ikväll. Lite kallt på slutet. Bushunden var riktigt pigg och alert idag *kul*
Mikke är så himlans go... vi har verkligen gjort ett bra val med honom. Jag tror han kommer reda ut det hela väldigt bra. Nu ska jag ta en dusch var det tänkt, sen ska jag kolla på CSI och sen sova. Det är mina stora planer för ikväll :)
Liza ska sova och sova.... hon är nani nu!
Imorgon ska jag till Jahn... längesedan nu så det är väl välbehövligt antar jag. Sen hoppas jag Lina kommer imorgon. Hon var visst hemma idag. Annars så får vi ta det när hon kommer tillbaka. Nehepp... mata fiskarna och sen duscha. Det låter gött! Imorgon är det hockey också ja :D :D :D Hhhhhhhhhhv Blåååååååååå tjallallalallalalalala

Bröllopssaker

En sak...

...som blir dyr: Lokalen
...jag gör själv: Tårtan
...jag är nöjd med: Folket omkring
...jag är orolig för: mycket tyvärr
...som brudgummen fixar: Skriver ut papper
...som en vän hjälper dig med: Stöttning
...som inte får hända: Maginfluensa
...jag ska köpa nästa lön: Kläder
...jag inte hade tänkt på: Ja det vet jag nog inte om jag inte tänkt på det :)
...till som brudgummen fixar: Sin skjorta och slips
...jag köpte väldigt tidigt: Brudklänningen
...som vi inte har bestämt än: Hur dukningen ska se ut exakt
...vi är överrens om: Färgtemat
...vi inte är överrens om: Vi vill båda ha våra efternamn men någon måste ju ge sig

och en sak jag ser fram emot: Bröllopet såklart!

Toastmaster...

Om ca en timme kommer vår galne toastmaster hit *gillar* DÅ ska vi väl försöka få mer planerat än vi lyckats med innan. En liten bit mat och trevligt sällskap i planeringen är finfina saker :) Jag och Liza följde svärmor halvvägs hem sen vände vi och nu är vi hemma igen alltså. Jag ville hem så jag kan röja av lite mer här hemma. Fick ju lite disk nu när svärmor var här *måste diska igen*
Joel har inte kommit hem från jobbet ännu men han ska väl snart vara på g hem. Nu ska jag ta och hänga upp tvätten som är i maskinen och se om jag får ihop tvätt till en maskin till. Skönt om man kan ha kontrollen på tvätten istället för tvärtom :D
Vi ska nog hinna med en kvällspromenad senare ikväll också. Men nu ska jag som sagt röja lite till så man törs släppa in någon här. Voffan ligge rnöjt och sover... och jag har kommit på att jag inte lämnat någon helgrapport *dålig* jag lovar er att försöka skriva ihop några rader i ett senare inlägg.
Thats all folks

Jorå...en liten stund

Fick jag nog allt sova. Det var så skönt! Nu har jag hållt på att vika tvätt. Ska strax dra på mig andra kläder, plocka i tvätt i maskinen, dammsuga av lite här och där, sätta igång maskinen och sen kommer nog svärmor precis efter det. Hon skull eklippa sig nu klockan 2 och sen komma hit på en kaffe. Så kaffe ska jag slänga på också.

Joel jag har nog lite svårt att hinna med att baka idag också *pussar på* men det är ju kul att du iaf vill ha min kakkonst :P

Recept

Rimbobullar

en klassisker sedan 40-talet


Dessa godsaker bakas på kall degvätska och jäses i minst två timmar.

Satsen är ganska liten så gör två på en gång.

20-25 bullar


125 g rumsvarmt smör


7 dl vetemjöl
25 gram jäst
2 dl kall mjölk
2 msk socker
1 krm salt
1 ägg
ägg till pensling
ev florsocker och lite vatten till dekor.

*******


Fyllning:

knappt 75 gram rumsvarmt smör,2 msk strösocker,
2 tsk vaniljsocker.

Fördela smöret i mjölet med fingertopparna eller i matberedare. Rör ut jästen i den kalla mjölken och tillsätt mjölblandningen tillsammans med socker, ägg och salt. Arbeta ihop degen till en smidig men lite kletig deg en stund.
Rör ihop smör och socker till fyllningen. kavla ut degen ganslka tunt till en raktangel poå väl mjöladt bakbord.
Skär degen i fyrkanter 8x8 cm. Lägg en klick fyllning i mitten på varje rektangel. Vik in rektangelns uddar mot mitten och tryck till. Lägg bullarna i pappformar, ställ dom på plåtar och låt jäsa övertäckt i minst två timmar i rumstempreratur.
Pensla bullarna med uppvispat ägg och grädda dem i mitten av ugnen i 250 grader i cirka 6 minuter. Låt svalna lite och rör evtuellt ihop en tjock glasyr av florsocker och lite vatten som sedan ringlas över bullarna.


Hur goda ser inte de ut att vara då?!


På tok för tidigt

Imorse vaknade jag på tok för tidigt... beror det på att jag tog lite tabletter i form av vitaminer mm igår kväll? SOmnade runt 03 inatt och vaknade lite efter 06. Inte så kul... men jag kan nog få en timmes sömn till snart. Brukar inte vara några problem om man sätter på en film och slötittar. En timme till kan jag ju få :D Återstår att se :)

Oj vilken roman det blev

Nu är det precis som för alla andra sovdags för mig... VI har varit ute och gått. Idag gick det fort. På ca 30 minuter hann vi rejsa runt :P Gissa om jag känner av mina ben... men jag har lite vilja... och lite lathet också. Har diskat upp nu ikväll så sliper jag stå och diska allt imorgon igen. Skönt att ha det gjort så jag kan koncentrera mig på det andra som ska göras. Imorgon (läs idag) kommer Mikke hit också... Har tjatat på Joel om att han ska skriva upp saker men nej då *suckar* Fast jag älskar honom ändå...men man vill inte behöva tjata. Tvätten är hängd där ute också så den ska väl vikas ihop imorgon. Liza skötte sig jättebra på promenaden. Jag funderar på om jag ska följa svärmor en bit imorgon när hon går hem... då får man lite hjälp ut och en promenad på det, finfint! Slänga i sig lite vatten (duschade när jag kom hem) och sen krypa till kojs kanske. Det har känts som en riktigt bra dag idag trots bekymrena man har :( Imorgon ska jag försöka gå ännu lite mer i skorna. De står vid soffan nu så då kan jag bara lsänga på mig dem när jag är uppe och plöjer imorgon bitti. Vore skönt att ha det gjort men gör man allt i sista sekund så får man skylla sig själv. Ni glömmer väl inte bort Lizas blogg?
http://hundenliza.blogspot.com
Nej vattnet sen sängen... kanske en lite snus :P Har bara tagit två idag *STOLT* Men nu är begäret stort *S*

Måndagen

Idag har jag känt mig rätt duktig... TV:n satte jag på först kvart i sju när hockeyn skulle börja. Fram tills dess har jag städat i köket (och fått undan allt från diskbänken) ska bara rengöra golvet där också och röja på de andra bänkarna men det är ingen mer disk eller snusk kvar där utan bara prylar mm.... och sen har jag plockat i sovrummet och sorterat tvätt. Ska plocka ihop lite mer saker där och sen är det bara golvet kvar där inne också. Vardagsrummet är det dags att  röja i imorgonTvättat två maskiner... nr 2 vart precis klar så den ska jag hänga när matchen är över... sen ska jag försöka vika lite när Jordan är. Sen ska vi ut och gå en promenad. Regnet var snart över i eftermiddags. Nu matchen igen.... 5-1!!!! KÄMPA HV!!!!

HVmatchen

Idag är HV tillbaka och spela rätt bra. Mycket bättre försvar och de våga attackera lite. Andreas Falk är nog min favorit idag. Rikitgt bra spel!
Ibland står det 3-1 och ibland 4-1.... det är dock 4-1 i matchen! GO HV!!!

Kaffekoppen

Jag och kaffekoppen och vovven hittade ut på ballkongen nyss. Var så skönt... inte massa sol dock men precis lagom temperatur. Kom fram till att jag ska ha ett mål. Målet ska jag ha nått inom 2 veckor. Nu ska jag ge mig tusan på det. Ni som kommer på vigseln kommer nog märka vad det är jag syftar på. Joel sa att det regnar inne i stan så det kommer väl hit snart. Vi SKA ut och gå ikväll så det är bäst för vädret att det skärper till sig. Ska snart ut och ta tag i disken igen. Eftersom jag får ont i ryggen av att stå där för länge så tar jag bara små stunder. Går därifrån precis innan jag börjar få ont så behöver jag inte så mycket rast. Det låter som om vi har värsta bergen med disk *S* det är dock bara bestick mm kvar. Går i mina skor också för att vänja fötterna och skorna vid varandra. Känns rätt ok. Ska tvätta med!
Höres!

Tillägg till listan

VIll så får ni gärna sno listan i inlägget nedan. Bara roligt om fler gör den. Denna kände jag inte riktigt att den var seriös. Men det var en lista iaf. Nu ska jag ta och återgå till disken som väntar. Har arbetat av en del men fortfarande lite kvar.
Skriver mer om helgen sedan.
Hörs!

Test

test

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Nöden har ingen lag
Titta på dig själv i spegeln: Något jag brukar undvika men ja
Gnälla: Det måste man ju
Skrika: Nja.... int emin grej
Sova: JA!
Ha ångest: mjo...
Skada dig själv med flit: brukar... nja... brukade
Ta mediciner du inte borde ta: brukade där också
Vilja dö: jo det händer
Drömma mardrömmar: Det med
Försöka vara annorlunda: Det är jag redan
Gå till kyrkan: Nej
Röka: Nej
Ljuga: Nej
Hata folk: Sånt kan man inte rå över
Lita på folk: sällan

VEM:
Saknar du: Plutten
Vill du döda: ingen?
Rörde dig sist: Liza :P Joel
Vill du slå: ingen
Vill du kittla: Niclas :)
Kramade du sist: Liza
Vill du prata med: Farfar
Skrek du på sist: Liza eller Joel *S*
Vill du vara som: Pappa
Sårade dig sist: Vet inte
Vill du bli galet full med: Jag vill inte det
Gjorde dig riktigt glad senast: Joel eller Liza
Fick du sms från senast: Oj... Anna tror jag
Ringde dig senast: Svärmor
Är vackrast på jorden: Joel, Liza

HAR DU:
För många vänner: Nej
Förföljelsemani: näää
Tvångstankar: några få
Någon annan psykisk sjukdom: I huvudet
Någon fysisk sjukdom: Vet inte
Någon skada: vet inte
Färgat håret: ja
Brutit några ben: ja
Några piercings: bara hål i öronen
Egen dator: Ja
Bra självförtroende: Nej
Tagit nakenbilder: Nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Bjudit ut någon: Typ
Varit kär: Ja
Dumpat någon: ???
Stulit någonting: mmmm
Gjort något olagligt: ja

HUR:
Går du: Som vanligt folk?
Svarar du i telefonen: Sanna
Fördriver du tiden: Med sånt här
Mycket pengar har du: Inte alls
Ofta diskar du: det händer
Ofta städar du: Det händer det med
Många stör du dig på: vet inte
Ofta träffar du din familj: minst en gång i månaden

TROR DU:
Att du kommer bli något: Näää
På gud: jodå
På rymdvarelser: nja
Att folk tycker om dig: näää
På ett liv efter detta: det vill jag tro på
Att fiskar kan tänka: Jadå det är jag övertygad om
Att du kommer leva länge: Det får tiden utvisa

Dagens

God dagens! Ska sätta ut en liten lista men kör det i nästa...

Hemkommen

VI har nu varit hemma i en timme ungefär... nu har jag lyckats bli ltie trött så jag försöker gå och lägga mig och skriver mer imorgon och lägger kanske in lite bilder. Sov sött!

Min älsklings födelsedag

Japps... idag fyller Älsklingen år. SÅ nu är vi båda två bröllopsåldriga. :)
Det har töat en del.... det kom ju en himlans massa snö igår. Helt galet väder. Vi måste iaf försöka städa, tvätta och byta däck på bilen idag.
Vi räknade iho vad det sista skulle gå på till bröllopet. Det är inga roliga siffror man har med att göra. Men men.... nu är det mindre än 3 veckor kvar.  Tiden går lite snabbt nu tycker jag!
Igår gjorde vi den sista tårtan innan bröllopet och jag tror vi kommer kunna klara det här. VI måste bara ha kyltillgång för våra tårtor sedan. Tror jag har ett hum om hur se ska dekoreras också.
Nu ska jag sluta babbla och gå upp och skära en tåtrtbit och göra en kopp kaffe till gubben så ska jag gå ner och väcka honom sen.... sjunga lär jag inte göra *S*

Snöstorm

Japps... vaknade för snart två timmar sen. Ingen hit direkt... full snöstorm ute. Är det bara för att vi skulle byta till sommardäcken, tvätta och städa bilen?? *SUCK*

2-1 i matcher

Fy vad jag skämdes över HV ett tag. Men de satte ju några mål sedan så man får vara glad för det. Nu är det bäst för dem om de vinner 3 till... Resan ner gick bra. Vi mötte HV-supporterna.... vilken glädje det var :D Nu är jag tröttis

Kalas

I helgen blir det nog ett kalas med lilla familjen. Vi är ju tre som fyllt/fyller år i helgen, alltså en som fyller nu och två de andra veckorna innan. VI ska göra det sista på tårtan nere hos pappa... och jag vet inte riktigt när vi åker men förmodligen runt 16. Ska göra iordning det sista nu och sen åka. Ni får ha en bra helg!
KRAM!

Tårtöverdrag

Vi provade lite olika sockerpastor och kom fram till att vi gillade den med vit chokladsmak bäst av de sorter som valdes mellan. VIssa sa att man inte kunde frysa in och vissa sa att man kunde. VI provade och igår tog jag ur dem ur frysen och de är perfekta. Tom lite bättre än de var innan vi frös ner bitarna. Sååå skönt. Då kan man sätta fart och göra blommorna mm snart :D Det är ju bara 3 veckor kvar typ.... NERVÖST!!!! Snart är man gift!

Unga mödrar

Kollar på det på tvn... sen undrar jag lite om blogg.se på framsidan så är det senaste poster och idag hela dagen så har den stått stilla i 10 minuter och de osm inte prickat in på just den minuten får inte stå på framsidan. varför inte ge alla samma chans för??

Vigselringen

Som ni förmodligen vet så har jag ju min vigselring här hemma. Håller på med ett foto på den och försöker redigera lite för att ni ska få se den. Förhoppningsvis så gillar ni den lika mycket som jag :) Ska se om jag får upp bilden innan vi åker elle rom det får bli i helgen. Abslout senast måndag iaf :)

Hämnd

Åh vad skönt det känns... fick nu detta svaret istället för betala först :D

Hej Sanna,

Din betalning är bokförd. Jag har missat den. Jag kollar av dagligen men det
verkar som om Nordea har bokfört i efterhand med några betalningar. Det är
inte bara du som råkat ut för detta nu. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för
det inträffade. Du kommer ha din order hos dig på tisdag.

vadå är inte det deras skyldighet att hela tiden kolla när, om och från vem de får pengar innan de börjar kräva en till betalning liksom... Gaaaah!

Snusningen...

Det ska väl inte vara så jäkla svårt att sluta med snusningen. Har försökt nu i någon månad egentligen. Först nu som jag lyckats dra ner rejält. Rätt mysko egentligen för nu är inte rätt tid för det. När hela livet går upp och ner. Men så är det iaf. Idag har jag inte haft någon i munnen men jag har rejält behov nu. TÄnkte dock äta lite och sen ha en.... sen ska jag försöka att klara mig på en eller två till ikväll. Kul att se hur man lyckas med det.
Helt apropå annat så måste jag ha världens goaste hund. Hon följer en vart man än går och ska bara ha närhet hela tiden vilket innebär att en annan får ju massa närhet också. MYS!

Gratisprover

Jag har ju beställt lite gratisprover. Några saker har kommit fram och andra efterlyste jag nu. Fick då till svar att jag skulle betala portot... bara det att jag har redan gjort det (för två veckor sedan) och som tur är har jag kvar kopian på betalningen, när till vem och summa. Tänker de tjaffsa mer om det så lär de inte ha mycket bevis på att jag inte gjort betalningen. JÄVLA idioter! Blir så sur... skickade dem mitt bevis men har inte fått något svar. Nu kankse det blev för jobbigt. Andra fick proverna på några dagar så det var därför jag till slut skrev till dem...

Ung Mamma 93

Visst hon sa sig vara 15 år nu och 14 när hon fick sonen Max och det kan man väl tycka är konstigt men sånt händer ju också. Frågan är dock... vem är Maja och vem är Max? Är de mor och son? Hennes blogg är försvunnen, flera stycken har kommit på henne med att personen som skriver inte är Maja. Sedan att sno bilder på två barn från någon människa... usch! Man får hålla i sina bilder!

Morotskaka light


1 portion = 170 kcal

Antal portioner = 12

200 gram grovt rivna morötter

50 gram margarin

2 st ägg

2 dl socker

2 tsk kanel

2 tsk bakpulver

3 dl vetemjöl

100 gram Philadelphia extra light

2 msk florsocker

sockerkulor

Smält margarinet i en kastrull. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda kanel, bakpulver och vetemjöl i en djup tallrik. Rör ner morötter, mjölblandning och det smälta margarinet. Bred ut smeten i en smord och bröad sockerkaksform. Grädda i 175 grader i 50-60 minuter. Vänd upp sockerkakan på ett sockrat smörpapper.

Blanda philadelphiaosten med florsocker. Bred blandningen på den avsvalnade kakan. Strö på sockerkulor.


trööööött

somnade sent inatt och givetvis vaknad jag av Joels klockor efter 6. Måste sova en stund till anars kan jag inte köra ikväll...

Harar

När vi åkte och tankade bilen nu så var det massa harar vid macken. Antagligen bara för att vi diskuterade det häromdagen att vi inte sett så många harar i år... men nu fanns det 4 på åkern... som man såg då.
Dags för sängen nu. Ont ont ont... *ZzzzZzZz*

Hundhoroskop

Denna stämmer så himlans bra på Liza. Nästintill 100% faktiskt. Lite kul :)

image33
http://www.hundhoroskop.se/

Vinn 1000 kr!!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image32

Hästtest

Ett kul test. Jag som inte är så aktiv längre fick fundera lite på en fråga men tydligen klarade jag den galant! :)

image31

Ciggmobil



För er som röker måste detta vara den ultimata mobilen :)

En fräckis!

Snodde denna från Joel. Den är klockren!

Lilla Max lekte på skolgården när han fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill.
Nyfiken sprang han efter och fram till den parkerade bilen där han såg pappan kyssa moster Maria och hur dom klädde av varandra. Han stannade kvar och tittade nyfiket på vad som hände.
Efter skolan rusade Max hem och sa till mamma:
-Mamma mamma! Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan. Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria!
Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och.. Mamman avbröt Max, log stort och sa: -Vet du ? den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta tills middagen med att berätta den så att pappa också får höra alltihop!

Vid middagen berättade så Max: Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan.
Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria!
Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och - Max gjorde en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom och tittade på sin mamma... -Hon log, nickade och bad honom fortsätta. Max fortsatte:
-Sen gjorde dom samma sak som mamma brukade göra med farbror Peter när pappa jobbade i Tyskland!

-sensmoralen: ibland ska man lyssna klart på vad som sägs, utan att avbryta..

Tårtan

Tårtan får vänta tills imorgon eller ända tills på lördag med att bli helt klar. Bottnarna är klara men sockerpastan den får vi kavla ut nere hos pappa. Vi hinner helt enkelt inte ikväll. Jag har nästan packat klart, bara lite kvar, sen har vi ätti. Ska ut och gå en promenad sedan och då samtidigt packa i bilen. Köra bort den måste jag göra också och det gör jag antingen innan vi går eller efter. Sen ska vi göra en till sak och det tar lite tid. Joel ska skriva protokoll och jag ska försöka diska lite mer. Ja sen ska jag väl duscha igen då :) Vi har att göra till sena kvällen. Promenaden tar ju sin lilla tid. Men den tar vi runt tio så är vi hemma till elva igen.
Imorgon ska jag packa andra väskan sen ska vi hämta pojken. Tanka bilen måste vi göra också. Åh vad kul med noll kronor.... men det tar vi när vi ändå går ut sedan så är det bara att åka sedan. I helgen blir det inte mycket bloggande. Ska ju hem till pappa och där funkar inte nätet så bra på min dator precis. Ska räkna en del och sen ska jag låna pappas träningsmaskin och se om jag orkar köra fem minuter. Får ta med träningskläderna ner :)


Shopping

Nu är allt till varmätten köpt. På måndag är den maten klar också. Helt underbart skönt! Nu är det en sak mindre. VI har en massa punkter kvar och mer utgifter också tyvärr. Nåväl det är ju en av de viktigaste dagarna i ens liv... även om vi försöker snåla en del, så gott det går med andra ord. Nu ska vi äta mat här sen ska jag packa, göra klar tårtan, packa bilen och sen lite till men det behöver vi inte ta upp här.

Bröllopskrubb

Nu ska jag åka iväg och handla maten till bröllpet med svärmor. Kul att se vad det kalaset går på. Sedan ska vi till kyrkogården. Ingvar har ju namnsdag idag :)

Barnmorskorna

Igår var det ju hockey på tvn så jag missade just det programmet. Jag tänkte ta mig lite och äta och passa på att kolla på ett avsnitt av barnmorskorna. SPÄNNANDE!

Mysko...

Fick ett till samtal idag gällande bröllopet. En till som inte kunde komma. Givetvis en ursäkt för att de inte hört av sig innan. OSA gick ut den 1 April. Sen var det massa nyfikna fråga mm och det känns nästan som om de ringer bara för att höra rykten och skvaller. Givetvis så att de sedan kan föra massor vidare. Tycker inte alls sådana samtal känns kul. Man får bara lust att lägga på...

Tävling!

Japps... en till tävling. Förlåt om jag tråkar ut er men detta måste vara en av de bästa tävlingarna :)
Gå in på länken nedan:
http://www.designadinblogg.se/1207754646_vlj_en_tidning_och_f_.html?355250FB-F7FD-3A86-BEFA4337F43FEA8A
image26

Sista för idag

Nu har jag elgat på idag men detta blir det sista för idag. Vad vill ni läsa om imorgon? VIll ni se mer bilder??

Favoriter?

Finns det någon som har ett bra tips på en bra film? Kanske er favoritfilm? Börjar nog bli filmberoende precis som sambon. Tyvärr har vi ju lite olika filmsmaker och givetvis lika också men många av hans filmer är inte min filmtyp.

Usch... börjar få ont i ena örat :(

Nåja...

Man kan väl inte få allt här i världen men ett litet SM-guld kräver jag faktiskt. Förstår inte vad osm hänt. När började Liv släppa in puckarna? Varför gör inte HV mer mål för? Nej detta var inget kul slut på dagen precis. Som med allt annat får man väl bara stå ut. Imorgon ska jag och svärmor åka och handla som sagt. Mer eller mindre kul. Imorgon borde jag packa och packa in i bilen och göra klart tårtorna. Givetvis kommer jag få åka hem när jag fikat hos S. Kommer inte alls kännas stressande eller så :s

Besöksrekord

Jajamensan! Idag har vi haft besöksrekord här på bloggen *Glad* Man skulle ju dock vilja veta vilka alla är som har hittat hit och om någon stannat kvar. Sen kan man ju undra när denna bloggen ska bli mer seriös... men det blir den nog så snart jag inte orkar blogga massor varje dag. Nu vill man ju mest ha hit lite läsare :) Om ni hittat hit så VÄLKOMNA!

Heta kläder

Blev tipsad om en tävling... Tävlingen sponsras av: http://www.evasunderklader.se/ och den finns på: http://enlitentax.blogg.se/1207594598_ny_tvling__det_hr_kan.html om ni vill deltaga. Kan väl vara kul med ett läckert set? Det som ni kan vinna ser ut så här:
image25

HV71

Ja nu är det dags för den andra matchen i finalen. Inte ser det ut att gå bra heller. Fanken då! Spela bättre! Liv har varit så himlans bra innan men nu har han släppt in mängder med mål mot bara LHC i finalen. Urk... ville att de skulle ta hem guldet i år ju. Nu är det krubb. Köttfärssås :P

Deklarationen

Såå typiskt... får bara tillbaka några kronor...och då kan man tydligen inte fixa det på nätet eller via sms så jag måste skicka in. Varför ska allt krångla för? Inte är det mycket som går som jag vill direkt.

Tårtan!

Så här ser tårtan ut när de har varit ute från ugnen en liten stund. Nu står den på ballkongen för att bli kall så den kan få komma in i frysen sen utan att smälta sönder något där


Tårta!

Nu är tårtan i ugnen.... ojojoj den är lika smarrig som den jag gjorde igår. Jag kommer bli ett proffs *S* Vet dock ännu inte vad för tårta vi ska göra till bröllopet. Har ju funderingar men vet inte om det skulle bli bra. Måste höra mig runt. Är det någon som har något bra recept på något gott? Börjar faktiskt tycka att det är kul.... så länge jag är fri från sockerpastan. Visst blommor och grejer är kul OCH tar tid men att kavla ut lock till dem är absolut inget för mig. Dock måste vi göra det senast imorgon. Imorgon ska det shoppas också... för inga pengar... jo men vi ska köpa resten av maten och tillbehören.

Uuuurk

Nu har jag pratat med svärmor i 40 minuter. Hunnit diska lite och ätit. Men inte mer. Ska sätta fart med tårtan nu. Så fort jag får tillbaka min hörsel ordentligt *LER*

after eight tårta

Nu ska jag ta och göra iordning något att äta, ringa svärmor och berätta att jag inte kommer sen ska jag slänga ihop den andra after eight tårtan. Den andra ver perfekt idag (fryst) Kul med en tårta som för en gångs skull smaka choklad. De andra man gör har en viss förmåga att se ut att smaka choklad men att inte göra det. Jaja... återkommer!

Tupplur

*S* ja det gick så bra att se filmen. Den visade sig vara tecknad men jag orkade inte stänga av den så den fick rulla... fast då somnade jag. Det verkade vara en helt ok film... om man är beredd på att den är tecknad. Den hette Isprinsessan.

Spännande :)

Jag ska nog dra på en film nu. Får se om jag berättar om den sen... Så länge vill jag ha massa kommentarer och besökare :D :D

Design

Är det någon som är intresserad av att få sin blogg lite snyggare? Var med här då!
http://jyees89.blogg.se/1207725352_utlottning_3.html?cache=32613CAAB5330F553096BC77D441B2CC

Rekomendation

Ni som gillar min hund Liza... hon som är på bilderna, gå in på hennes egen blogg för ännu mer om henne.
hundenliza.blogspot.com

Avbokad

Jahopp.... Nu ringde Jahn och avbokade tiden idag *kunde sovit mer*. Han var sjuk och skulle hem och lägga sig. Han ville inte smitta ner mig. Vi pratade lite om FK också. Usch jag får krupp på FK!!!

Ska man ?

Ska man skriva samma sak som alla andra idag? Onsdag som rubrik :)

Gick och la mig igår men somnade inte på en gång. Kollade på några tvprogram sen somnade jag som en lite kattunge. Ställde min klocka imorse men vaknade inte :( Men men jag sov ju inte bort hela dagen iaf *ler*

Smarrigt värre!

Jag smakade en liten liten bit... så smarrigt det var! Joel tycktes gilla den för det sa bara slurp. KUL när man lyckas. Nu står den på kylning. Det blir definitivt en sådan imorgon igen som vi sedan gör iordning på torsdag. Kommer nog få sitta imorgon och förbereda inför det sista på torsdag också iofs. Imorgon ska jag till Jahn också. Måste försöka vara pigg då *gäsp* Nu ska jag nog gå och lägga mig faktiskt. Undrar om man somnar lika snabbt som man gjorde tidigare ikväll. Nä knappast troligt!

I ugnen

Nu står tårtan i ugnen. Den ska snart ut och då kan vi provsmaka ett lite hörn. Jag ska göra en till imorgon för vi ska sätta ihop dem och prova och se om vi vill ha bröllopstårtan så som vi tänkt. SPÄNNANDE! Jag är inte snål med receptet men ni får fråga efter det för jag vill ändå inte att det ska ligga här på nätet då jag fick receptet av en annan tjeja. Kanske skriver hur god den var :P

After eight tårta

Ja jag sitter och funderar på om jag ska slänga ihop den nu eller vänta tills imorgon... är sugen på att provbaka den ikväll :) Gaaah Beslutsångest!

ooops

Jag råkade somna när jag lagt mig. Varit vaken i över en timma men är ju inte jättepigg direkt, Crasch boom bara. Ska snart få äta iaf.

Ååååh

Jag ska gå och lägga mig en stund. Har inte lyckats bli piggare. Har skalat potatis och skivat den, kycklingen är tinad så nu ska maten bara tillagas. Det kan älsklingen göra när han kommit hem. Så jag hinner vila en halvtimme timme iaf. *SNARK*

seeeg

jag blev just jätteseg.....jobbigt värre! Ska se om jag kan försöka göra något...

Bröllopet

Gällande bröllopet så känns det som om en del kommer ordna sig trots allt. Nu äntligen har kyrkan gjort klart vem som ska viga oss. Dock vet vi inte hela hans namn. Sen fick vi veta vad kantorn hette i förnamn. Joel har pratat med Joches mamma och vi ska skicka noter till henne och sedan prata med Jesper och Joche angående det andra rörande henne. Dock så löste vi det med Liza. Hon kan nu åka med farmor (hennes eget förslag) och J och hans mamma tar färdtjänst med skippen. Det känns så bra när några saker blir helt klara. Nu ska vi bara boka tid med prällen så vi får komma dit och få veta mer. Sen kan vi göra vigselprogrammen. Jippi!

Eftermiddagen

Nu på eftermiddagen har jag dels kollat på film. Sen har jag gjort lite att äta, förberett maten till ikväll och plockat undan lite disk. Usch jag behöver gå igenom skåpen i köket igen och se om jag kan lyckas med att få någon ordning. Sen behöver jag göra iordning hyllan vi fick av svämor också. Plockade in lite saker i det i helgen men måste sätta dit luckor och fylla det lite till :)

Things we lost in the fire

FIlmen hette just det: Things we lost in the fire. Vet inte hur jag ska säga att den var. Till en början förvirrande, sen blev den klar och riktigt bra men sen sabbade de hela filmen genom handlingen. Slutet hade kunnat vara på ett annat sätt. Nja ingen film som ska ses två gånger iaf.

Tjat

Nej jag har inte hunnit sätta på filmen ännu. Fick en OSA precis... bara snart 2 veckor för sent. Lilla Gunte men han kunde tyvärr inte komma. Han skulle göra något med sin stora fina segelbåt. Tråkigt men GLAD att han ringde. Pratade med Ansa därifrån också. Hon höll på att kolla upp vilka som kommer och vilka som inte kommer. Jag har psykat de jag har på min msn nerifrån så då var hon gullig och hjälper mig (henne har jag inte psykat) *S* Imorgon skulle hon sammanställa den och skicka hit den via sms. TACK!
Sen frågade Gunte mig om cykeln jag har där nere. Känner att jag vill nog ha den trots allt. Den var lite dum men man kan säkert fixa den bara så man har en cykel. Så cykeln får åka från Västervik till Katrineholm den 3 maj :D

Vad ni är goa!

Man fick respons på ordet bröllop. VIlket alltid är kul.. och ännu roligare att just vi ska gifta oss. Svärmor som hade gett upp hoppet och jag osm hade gett upp hoppet. Men jag och Joel sökte oss till varandra och det blev vi. SÅ himlans bra för nu får vi gifta oss med varandra :)

Jag ska slå på en film här *seg* sen berättar jag om hur den var, om den var sebar eller skräp.

Liza

Liza vill gärna blogga själv.. men oj vad vi skulle få problem att läsa då :)

image23

Alltså förstår ni?

Det är bara lite drygt 24 dygn kvar tills jag blir av med min titel "fröken" och blir fru och tills jag blir av med mitt efternamn och heter samma som Joel. Visst är det mysigt men mitt efternamn kommer saknas. Att heta dubbelnamn känns ännu mindre jag så det får bli hans. Vill ju verkligen känna att vi hör ihop, vilket vi verkligen gör!

Vika ut sig

Liza ligger här brevid och viker ut sig *S* Jag la mig i sängen med datorn och hon ligger precis brevid nästan på mig fast upponer och snarkar *MYYYYYYYS* Det ska nog bli en lugn dag idag. Bara försöka städa lite och kanske tvätta en maskin tvätt igen. Den där tvätten förökar sig som sjutton ju!

Apoteket

Igår på vägen hem så fick Joel gå förbi apoteket. Dels så skulle han köpa ett fästinghalsband till Liza men de hade bara för mindre hundar, det kommer hem i slutet på veckan till voffan. Nu har jag plockat två fästingar från henne. Inte mysigt med äcklena. Sen skulle han köpa ögondroppar till mig och det hittade han några mysko ena. Det känns skönt i ögonen efteråt med det är alltså en 10-20 droppar i varje öga av den.... det är precis sån förpackning som gamla näsdroppar ni vet så man måste ju använda hela. Det var lite läskigt när Joel sprutade in så mycket men vi vill ju inte ta bara 2 droppar sen slänga. *SNÅLA JÄVLAR*


Martin, bestman

Ja han var här i söndags. Tycker han är jättesmart för han frågade när det var vi skulle gifta oss. Det känns ju lite sådar faktiskt. :) Jag vet att Joel ser honom som en lillbror men man ska ju skicka med honom ringarna... han kan väl inte glömma vägen dit? Ursäkta Martin *S*


Promenix

Efter hockeymatchen så drog vi iväg på en promenad igen. Nu är vi hemma och har tom hunnit tvätta Lizas rumpa. Inte nådigt skitig hon blivit. Hon sket (trodde hon för det var max en droppe varje gång hon satte sig) ungefär var 5 meter hela rundan sen kanade hon på rumpan. Vilket gjorde den smutsig. Undrar var hon ätit för dumt? Nu ligge rhon iaf här och sover så sött så. Det ska bli skönt att sova snart faktiskt. Ska bara ta en kik i duschen och se om jag kan tigga till mig lite massage. Svanken har kännts väldigt bra sedan jag började motionera. Dock så har jag ont på andra ställen istället. Men men man kan inte få allt. Har ju bara ont i svanken ibland så man får väl vara glad för det. Min snusdosa har räckt i mer än 2 dygn nu *STOLT* Vore ju himlans bra om man kunde lyckas sluta helt men har inte riktigt orken att låta bli snuset. MEn det blir ju lite billigare när man drar ner på det iaf. Har känt mig duktig ikväll. Satt på BT och gick igenom några trådar och kopierade det som var bra och delade med mig till andra *stolt igen* Nu ska jag ta duschen!

HV71

Ja det gick inte så bra men jag gråter inte för det. Tror det kan bli kul matcher eftersom de fick vinna idag. Resten kommer HV ta hem. Huvudsaken är iaf att de är bättre än Färj**tad

Reklam...

Ja för sötgrisens blogg såklart!


7 april

Idag är det måndag igen... vi börjar med en film va?


Liza på promenad
Uppladdat av cdmannen

Promenad

Idag känner jag av träningsvärk i i stort sett hela kroppen. Mest benen. Inte mycket värk men när jag gör något så käns det. VI har tagit en promenad idag också. Riktigt skönt men kallare än det varit i veckan. Ingen sol och lite kallre då givetvis. Nu ska jag slänga mig i duschen. Kommer tillbaka sen.

Sen morgon

Men jag har faktiskt varit uppe ett tag. Pratat med tanta på MSN och gosat lite på Liza. Snart dags att gosa på Joel också. Han snarkar och snarkar. Fast å andra sidan så vaknade jag när han la sig imorse vid halv fem så han kan behöva sova lite också. I veckan kunde han inte sova och la sig efter två nästan varje natt och sen upp och jobba så jag förstår om han är trött också. Han skulle dra med mig ut på en ännu längre promenad än igår. Huga... Om ni bara såg Liza just nu så skulle ni förstå att VI är helt slut *S*
Har kollat på hust vi ska ha nere i Danmark. Vilket lyxhus! Jag har redan drömt massor, speciellt om bubbelkaret :) Sen blir det nog en megabra samester. VI blir 2+4+1 pers och det kan nog blir riktig kallabalik :D
Idag är mitt öga bättre när det fått sova lite. Men fy vad ont det gjorde igår. Joel lyfte locket för  att kolla om han såg något och då kändes det som om ögat torkade ur och sved skapligt.
Nepp göra något kanske...

Inget bra

Har inte gått något bra för mig att komma i säng. Ögat är fortfarande irriterat och gör ont och tv:n är underhållande... sk asnart försöka komma i säng *ler*

Surt....

Så himlans surt att man ska ha så ont i ögat. Har varit en del i solen men inte så ögonen borde tagit skada. INte heller borde jag ha ont av ala pollen. Något är det som är fel iaf för det gör så himlans ont. Ibland mer och ibland mindre givetvis... Nu ska jag glo lit epå tv sen väntar sängen på  mig.
Nattis!

Hon har blommor i sitt hår..

Lizafisa


nytt

Nu har det hänt lite nytt på bloggen... nu gillar jag den igen även om jag kan tänka mig att göra om den lite till :P

Frusen

Förstår inte varför jag blir så frusen på kvällarna för. Vill bara krypa ner under täcket. Tvättmaskinen går för fullt just nu (ett evigt tjat om denna). Snart ska vi grilla lite och förhoppningsvis så blir jag lite varmare då. Ska lägga upp förslaget att äta på en gång sen kanske ha lite bröllopsplanering :D

Minifilm :)

Jag ska se om jag inte kan jobba med ett litet projekt sen. Säger inte så mycket men ni får en ledtråd:


Har duschat, filat fossingarna, smörjt in mig (Hellyxigt värre) sen har jag hunnit fundera på det där med tvätt. Det har börjat mulna på ute nu och det är ju inte så kul att hänga ut tvätten då... men jag ska nog göra slag i saken för vi måste byta sängkläder och då blir tvättkorgen full igen så jag SKA sätta igång en maskin bums *gäsp*

Är skapligt trött i ögonen men det har jag varit nu i tre dagar efter att jag varit ute några timmar. Det är väl ögonen som vänjer sig vid pollen och solen. Har försökt att få lite färg men tycker inte jag lyckats särskillt bra. Satt på ballkongen en stund förut och löste sodoku. Blev några gjorda men sen frös jag om fossingarna som var i skuggan. Tavättmaskinen var det ja...

Långis

Okej det blev en rejäl långpromenad... kom precis hem men var tvungen att ta ett glas vatten innan duschen så då tänkte jag att jag kunde uppdatera lite här. Lite bilder kommer sen. Nu duschen!!!

Helg

Nu är det äntligen lördag och älsklingen var hemma när jag vaknade... fast han lige roch sover med en trötthund. Jag har vikt tvätt, packat upp massa glas som vi fick från svärmor, ja det gjorde jag för att komma åt Liza korg så jag kan lägga ner hennes leksaker i den igen. Är trött på alla hennes leksaker i sovrummet. Men nu har jag iaf tömt den och kan snart gå in och lägga ner hennes saker i den. Ska försöka få bort hennes granar idag också. Skulle behöva dammsuga av hela lägenheten och gå runt och småplocka. Sen givetvis tvätta tvätta och återigen tvätt. Sen hänga tvätt och vika mer tvätt *S* Det blir en ond cirkel av det hela ju! SÅ jag ska nog ta och börja med att hänga tvätt som är tvättad och vika ihop den som är torr.

Paket

Jo Joel var gullig och hämtade ut mitt paket idag. Vi beställde lite underkläder. Nu har jag en helt underbar BH till bröllopet. Urskön och som man kan ta av axelbanden på =PERFEKT FÖR ÄNDAMÅLET!

Vi pratade om att ta en längre promenad imorgon. Kan vara skönt för mina muskler som fått hårdträning i några dagar. Jag är sugen på att gå förbi catrineholms gård och bortåt mot Willys till men "bakvägen" så att säga. Vet inte hur pass de har med skogsvägar... men vet ju att det går någon väg bort till rondellen mot (Etuna?) och Västerås. Vi får se vad gubben min säger.

Ska kolla klart på en film sen ska jag sova. Var jättetrött förut men är rätt pigg just nu :(






4/4

Först och främst: GRATTIS JESPER PÅ 18-ÅRS DAGEN! Sen är det ju Peter, Andreas och Melle som fyller år idag också. Sen finns det säkert flera också men som inte jag känner :P

Bhov

Japps nu kom jag hem... lite tidigare än igår men vi åkte tidigare idag också. Det var ritkigt skönt men det var för kallt för att gå i linne där ute för det blåste lite och det är ju precis vid sjön så.. men jag hoppas jag lyckades få lite färg i plytet iaf. Har hunnit duscha och öppna paket. Skriver mer om det sen... och jag måste ringa hem till min bror. Skriver mer om det sen också. Ha det!

Brutna planer...

Mina sååå stora planer ändras. Hängde upp tvätt ute på ballkongen för nu skiner verkligen solen (passade på att sola de fem minutrarna i linne *S* ) Svärmor ringde och hon kände sig också fräsch i kroppen (mot vad vi gjorde igår kväll) så vi ska åka ut och köra det sista racet idag igen :) VI har ju inte sååå mycket kvar att göra men man kan alltid finslipa på saker. Förhoppningsvis är vi ensamma där ute och då kan Liza få springa runt och busa massor igen. Annars får hon sitta i lina. Den ligger redan packade och klar i bilen så idag glömmer vi nte den iaf. Sen ska vi ju givetvis fika också. Tackade nej till att ta med bullar. Hon fick ta med en liten sockerkaka men den kan man ju ge lite bitar av till Liza. Inte för att hennes verk inte är megagoda utan för att jag vill känna mig HELT nyttig när jag är där ute och sliter... allt för att gå ner ett hekto, gärna mer! Sen är det ju faktiskt en avkoppling också, om man är där ensamma. Nu ska jag käka lite så vi kan åka sen. Om en halvtimme vill säga. Kanske hinner slänga igång en tvättmaskin innan också.

Fredag...

Mmmm ordet ligger fint i mun. Relativt bra väder ute, man fick lite sovmorgon och ikväll börjar helgen. Kan inte bli så mycket bättre. Har faktiskt inte så mycket träningsvärk idag, vad jag känt av ännu iaf. Trodde jag skulle vara sängliggandes så gott som idag. Nästan så jag vill åka ut och kratta ännu mera (bra träning om inte annat) sen skulle det ju sitta fint med lite mer sol på sig. Det mår hela kroppen bra av i lagom mängder. Fick lite sol på den igår men den vill ha mer.  Ska snart försöka sätta igång en maskin med tvätt och vika ihop den torra tvätten. SÅ blir det lite gjort idag. Skulle behöva sammsuga och torka golvet i vardagsrummet också... vi får se :)

Dags

För lilla sängen nu tror jag. Är inte längre sådär jättetrött men det är ändå dags att gå och lägga sig. Det tar förhoppningsvis inte så lång tid innan man somnar. Fast allt beror på hur mycket gos Liza ska ha förstås. Fast hon är rätt trött hon också nu. Nattis på er!

3 April

Just det... idag har vi hållt ihop i 2 år och en månad och endast en månad kvar till bröllopet. UNDERBART! När vi kom hem stod en megafin orkidee på bordet. ME HAPPY!


Beckers...

Japps... vid två åkte vi ut till husvagnen. Dock så var det ett par där så Liza fick inte vara lös första timmarna. Sen åkte de dock hem och Liza fick fara runt som en tok. Själv fick jag när de åkt ta tag i krattning. Svärmor fick kratta lit epå gräsmattan så tog jag gruset och gräsmattan runt omkring. Blev faktiskt fint. Vi klippte ner lite buskar också (såna som skjuter nya stänger år för år) Sen tog vi fram de stora gasoltuberna och gräsklipparen också. Vid halv åtta kom vi hem och då blev det en dusch sen Hockey givetvis :P

HV BLÅÅÅÅ

Tjallallalala Hv blååå tjalallalala :D :D Så jäkla gött! Liv är ju outstanding! Nu ska vi bara vinna över Linköping också sen är guldet hemma där det ska vara!

Mycket igen...

Först och främst så var det inget jättefint väder igår. Så vi satt varken på ballkongen i kylan eller gick till svärmor. Dock så tvättade vi och hänge ut en hel del. Det luktar ju så himla gott då! Sen gick vi ut och gick när vi skulle möta Joel. Vi går en liten runda i skogen varje dag nu :) Igår så mötte vi Sofia och hennes lilla flicka. Tror hon bara är två veckor än så länge. Så jätteliten och jättesöt. Givetvis, sådan mor sådan dotter.
Skulle hört av kyrkan i mitten på förra veckan, sa de när Joel ringde i början på förra veckan. Dock har vi inte hört ifrån dem ännu. Sen skulle FK försöka höra av sig i början på denna veckan men det har de inte heller gjort *SUCK* Sen fick jag ett mail från en präst som skulle vigt oss, men det blev massa strul och vi förlorade henne. Sen för någon vecka sen så bestämde vi att vi skulle försöka få tag på henne till 200% Och efter massa efterforskning (tack vare min faster) så fick vi tag på henne men då hade hon redan blivit bokad vårt datum. Iaf så fick jag nu svar på mailet jag skickade för några veckor sen (hon hade haft problem med mailen) och förmodligen trodd ehon jag var någon annan men svarade vem jag var och vad det gällde och att vi fått beskedet om att hon var upptagen. SURT!!!!
Sitter och funderar på om jag ska ringa svärmor och fråga om vi ska åka ut till beckershof. Perfekt väder idag för det ändamålet.

27 dresses

Jupps. Såg den filmen idag. Tyckte den var ok men trodde den skulle vara bättre. Den slutade ju gott iaf. Sen har vi nu i några dagar/kvällar bearbetat Angel säsong ett. På sätt och vis blir det skönt när den är slut för då kan vi kolla på massa spännande filmer som vi har och ligger...

Morgondagens planer

Japps, just nu sitter jag och funderar på vad som ska hända imorgon om det är lika fint väder. För det första ska jag gå upp när väckarklockan ringer så jag inte sover lika länge som jag gjorde idag. Sen ska jag sätta igång och tvätta massa tvätt och hänga ut dem i det fina vädret så är de torra på en timme. Ska vika ihop den rena tvätten jag har i fåtöljen och lägga in den. Försöka röja av lite i vardagsrummet och se om jag kan klistra lite på en skyllt till dagen D.
Och som sagt om det är fint väder så funderar jag på att antingen ta med mig en kanna saft och en bok och gå ut på ballkongen och sitta och få lite sol på mig eller att annars gå iväg till svärmor. Det beror helt och hållet på. RInger hon och babblar så räcker det men ringer hon inte kan jag gå iväg och fika lite iaf. En liten dos varje dag räcker *S*

29 mars

Glömde lägga ut den fina bilden. Får göra det idag istället :)

OSA

Om Svar Anhålles. Japps idag är sista dagen att OSA. 16 kuvert som inte meddelat om de kommer eller inte. Tråkigt och dåligt.

Saknat bloggen

Vad man blev handikappad på en gång så fort inte denna bloggen fungerade. Dels för att man inte kunde läsa de bloggar man brukar och att man inte kunde skriva själv.

RSS 2.0